Surea

Product Surea is dus een turbulent merk, waarin tegenpolen elkaar versterken en samen zorgen voor verassing en vernieuwing. Het merk verandert constant van vorm. Dit komt doordat er continu spanning staat tussen de realiteit en de surrealistische virtualiteit. Vormen gaan van geometrisch naar organisch en vervormen van vervreemding naar normaal. De visie van dit merkContinue reading “Surea”

Triptiek

      Product Een samenwerking tussen branders,  designers en managers, wat uiteindelijk zorgt voor nieuwe leermomenten, maar ook voor een zeer interessant resultaat. Het Merk 404 is hieruit ontstaan. 404 is een dynamisch streetwearbrand dat werkt met innovatief materiaal, die de drager beschermt tegen straling en elektronische golven.  Hierdoor ben je onvindbaar voor mensenContinue reading “Triptiek”

Jeans Brandbook

Product Een boek gemaakt door 18 studenten. Iedereen heeft één of twee jeansmerken geanalyseerd. Dit komt samen in een Denim Dating Guide. Een guide dat vertelt bij welk jeansmerk jij het best past. Alle jeansmerken zijn ingedeeld op ‘karakter’. De jeansmerken hebben zijn dus benaderd als een persoon. Bij elk karakter is er beeld geschoten. HiervoorContinue reading “Jeans Brandbook”

Micro Magic

  Product Het merk Micro-Magic is gebaseerd op de wonderlijke wereld van micro-organismen en welke voordelen deze wereld met zich meebrengt. Dit is vastgelegd in een brandboek en een 3D presentatie over het merk. Visie van het merk: de wereld van micro-organismen is fascinerend en het zijn bruikbare wezens die ons kunnen beschermen. De verbintenisContinue reading “Micro Magic”