Micro Magic

 

dsc_0722 dsc_0734tast-en-micro-magie Product

Het merk Micro-Magic is gebaseerd op de wonderlijke wereld van micro-organismen en welke voordelen deze wereld met zich meebrengt. Dit is vastgelegd in een brandboek en een 3D presentatie over het merk.

Visie van het merk: de wereld van micro-organismen is fascinerend en het zijn bruikbare wezens die ons kunnen beschermen. De verbintenis van de wereld en onze samenleving kan leiden tot tastbare magie.

Missie van Micro-Magic: Wij willen de onzichtbare schoonheid van de micro-organismen zichtbaar maken door dit in een nieuwe context te plaatsen en de wezens uit te vergroten.

Proces

Vanuit één van mijn grootste interesses; micro-organismen, heb ik dit merk ontwikkeld. Het merk is gebaseerd op een onzichtbare wonderlijke wereld, die ik wilde tonen. Het interesseerde mij heel erg dat deze micro-organismen ook als materiaal gebruikt kunnen worden. Daar is het merk op gebaseerd.

Ik ben tijdens dit project naar een aantal lezingen geweest waar men vertelde over hun samenwerk met de natuur. Dit ging over micro-organismen, maar ook bijvoorbeeld over afval van vissenhuiden of algen die gebruikt werden als materiaal of verf.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s